Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Cursussen & Workshops

Computercursus Klik & Tik

Docent: docent van De Domijnen

Cursusplaats: Maaslandcentrum Elsloo

Aanmelden: via Dorpsplatform Elsloo >

de domijnen

Computercursus Klik & Tik

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Geldzaken regelen, werken met DigiD, inschrijven voor een sociale huurwoning, inzage krijgen in uw pensioenoverzicht, steeds meer zaken worden met de computer en het internet geregeld.
Klik & Tik is gemaakt voor mensen die geen of heel weinig ervaring hebben met de computer en het internet.
Educatie de Domijnen verzorgt een cursus van 4 bijeenkomsten om onder begeleiding, om te gaan met de computer en met internet.

Er zijn drie programma’s:
* Klik en Tik – de basis
* Klik en Tik – het internet op
* Klik en Tik – samen op het web

Gebruikers kunnen de programma’s achter elkaar, of los van elkaar, doorlopen. De programma’s staan op Oefenen.nl. De gebruiker krijgt informatie door middel van korte videofragmenten. Na elk videofragment kan de gebruiker direct aan de slag met de oefeningen.

Bij voldoende deelnemers kan deze cursus in Elsloo aangeboden worden bij Dorpsplatform Elsloo in PUNT 39, de voormalige bibliotheek bij het Maaslandcentrum. De cursus is gratis en het cursusmateriaal (boek) kost 13 euro.
Wilt u meer informatie? Dan kunt u op de woensdagnamiddag terecht in PUNT 39. Een medewerkster van De Domijnen zal u dan te woord staan.