Samen

met elkaar, eensgezind, gezamenlijk, tegelijk, een geheel vormend, gelijk, gemeenschappelijk, in dezelfde tijd, in gezelschap, met z’n allen

Zelf

de kern van de persoonlijkheid, in eigen persoon, persoonlijk, eigenhandig, identiteit, innerlijk, persoonsbenaming, aanwijzend voornaamwoord

Doen

in actie komen, maken, uitvoeren, volbrengen, bewerkstelligen, bedrijven, handelen, werken, functioneren, in praktijk brengen, uitwerken

Ondernemersavond Stein 20-11-2018

Op 20 november 2018 bezocht Maarten van der Weijden het netwerkevent Ondernemend Stein. Maarten is voormalig Nederlands open water en marathon zwemmer en won in 2008 een gouden medaille op de 10 km open water tijdens de Olympische Spelen in Beijing.

In 2001 kreeg Maarten de diagnose leukemie en zijn overlevingskansen waren gering. Na een behandeling in het ziekenhuis van een half jaar, waarbij Maarten vier chemotherapieën, operaties en een stamceltransplantatie onderging, had Maarten het geluk om te herstellen en begon in het kader van zijn revalidatie weer te zwemmen.

Ambitie, wilskracht en doorzettingsvermogen zijn belangrijke drijfveren om zo'n tegenspoed te overwinnen. Drijfveren die de gemiddelde ondernemer ook moet hebben.

Dit jaar begon Maarten zwemmend aan de Elfstedentocht. Maar na 163 km moest hij opgeven vanwege fysieke klachten. Maar hij haalde met deze actie meer dan 5 miljoen op voor het KWF.

Naast het inspirerende verhaal van Maarten van der Weijden stond de avond in het teken van kennismaken, ontmoeten en verbinden tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Tekst en video: LOS Stein

Onze Partners

adviseren-faciliteren-participeren-subsidieëren

Gemeente Stein

het Stein van morgen
strategische toekomstvisie
Eigen Kracht

Gilde

Gilde Westelijke Mijnstreek
kennis, kunde en ervaring
belangeloos overdragen

PIW

Partners in Welzijn
informatie-hulp-steun
ontmoeting-creativiteit-etc

VU

Volks Universiteit
ontspanning door inspanning
leren voor je plezier

Maaslandcentrum

DorpsOntmoetingsCentrum
cursussen-lezen-eten-gezellig
het samen zelf doen!

Uw cookies instelling

Het samen zelf doen! Meer weten?